Bli med på Kafésjakk!

Fredag 5. juni arrangerer Heidi kafésjakk på Blå i Brenneriveien 9C. Møt opp og spill sjakk med andre flotte folk, mens du koser deg med noe godt i glasset. Her er det rom for både helt ferske spillere og de som vinner lyn- og hurtigturneringene gang på gang.

Tidspunkt: Fredag 5. juni klokken 18.00 til ca. 21.30. Oppmøte 17.00 til senest 17.50.

Spillesystem: Alle spiller seks partier med 10 minutter tenketid hver. Grunnet salg av alkohol er det 18-års grense for å delta.

Spillested: Blå på Grünerløkka (Brenneriveien 9 C) NB! Vi spiller utendørs så kle deg godt. Det er seiltak som holder litt regn unna, men ved veldig dårlig vær blir ikke turneringen noe av.

Startavgift: 100 kr som betales ved oppmøte på Blå.

Påmelding til torbjorn.r.hansen@gmail.com. Du vil få bekreftelse på at påmeldingen er motatt. Vi har plass til ca. 100 deltakere, så det lønner seg å være tidlig ute med påmelding.

Heidi arrangerer kafésjakken sammen med Torbjørn Ringdal Hansen (Norges nyeste stormester og den 11 norske stormester noensinne) og Øyvind Malin.

Hiv deg på Kafésjakken! Dette er en perfekt anledning til å ta med sjakkspillende venner og kose deg ute sammen med folk som liker å spille sjakk.

Se event på Facebook her. Håper vi sees!

One thought on “Bli med på Kafésjakk!

  • 18/05/2015 at 21:07
    Permalink

    Fantastisk tiltak ! Hilses med begeistring !

Comments are closed.