Lynlørdag: Bertil!

Noen sjakkslengere kom med i siste liten og medførte et rekordstort felt med hele 21 spillere i helgas lynlørdag. På forhånd annonserte Bertil at han var i storform, samt at han hadde startet dagen med å slå Shakhriyar Memedyarov på ICC (riktignok i 1-minutt parti). I tillegg stortives han i slike større felt, og det ble jaggu han som vant hele sulamitten foran Kaloyan og Kjell Børre.

Det var imidlertid utrolig jevnt i toppen, og i siste runde ble det et rent finaleparti mellom Kjell Børre og Bertil. Fra sidelinjen så det ut som om de begge leverte lynsjakk av høyeste kvalitet, selv om det i tidsnøden nok var et par trekk som ikke var så lett å bedømme for oss lavere ratede spillere…

Turneringen hadde også pengepremie for beste B-spiller og beste C-spiller. I Gruppe B vant Per Omtvedt fortjent med  sine 14.5 poeng. På grunn av at en sterk spiller måtte forlate turneringen  etter over halvspilt turnering, så ble nok den jevnere C-gruppen noe mer tilfeldig. Uansett gikk premien til Per Nygård som endte opp med 9 poeng foran Kroknikow med 8,5 hardt tilkjempede poeng.

Resultater (Turneringsservice)

Neste lørdag spilles det lynlørdag med påfølgende sommeravslutning (kl 18:00) for klubbens medlemmer og bi-medlemmer.