Lynlørdag: 2. halvår er i gang!

Det var et hyggelig gjensyn med 16 spillere, selv om Bertil viste seg å være totalt nådeløs i selve lynturneringen.

Hver lørdag spilles det hovedturnering fra klokken 15:00, og det er påmelding fram til kl 14:55. Medlemspris er kr. 30,- og for besøkende koster det kr 50,-. Betenkningstiden er 3 minutter + 2 sekunder ekstra per trekk. Så hvis man trekker fort, så får man mer tid på klokken. Det gjelder typisk som avbildet der Bertil og Raymond nok er inne i en åpningsforberedelse…

Denne finværsdagen ble det spilt i en samlet gruppe, og premiert i i A- og B-gruppe basert på intern lynrating. I A-gruppe vant Bertil S. med 15/15 poeng, mens Francisco G. fikk andreplassen på kvalitet foran Sigurd. I B-gruppen vant Daniel H., mens andreplassen gikk til Per N. med minst mulig kvalitetsmargin på Terje N.

Velkommen lørdager utover sommeren og høsten!

Resultater Lynlørdag 01. august 2015

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *