Lynlørdag: 2. halvår er i gang!

Det var et hyggelig gjensyn med 16 spillere, selv om Bertil viste seg å være totalt nådeløs i selve lynturneringen.

Hver lørdag spilles det hovedturnering fra klokken 15:00, og det er påmelding fram til kl 14:55. Medlemspris er kr. 30,- og for besøkende koster det kr 50,-. Betenkningstiden er 3 minutter + 2 sekunder ekstra per trekk. Så hvis man trekker fort, så får man mer tid på klokken. Det gjelder typisk som avbildet der Bertil og Raymond nok er inne i en åpningsforberedelse…

Denne finværsdagen ble det spilt i en samlet gruppe, og premiert i i A- og B-gruppe basert på intern lynrating. I A-gruppe vant Bertil S. med 15/15 poeng, mens Francisco G. fikk andreplassen på kvalitet foran Sigurd. I B-gruppen vant Daniel H., mens andreplassen gikk til Per N. med minst mulig kvalitetsmargin på Terje N.

Velkommen lørdager utover sommeren og høsten!

Resultater Lynlørdag 01. august 2015