Høstturneringen er i gang!

40 deltakere fylte lokalene i kveld, da det var duket for første runde i Høstturneringen. Mange overraskende trekk og interessante åpninger resulterte i mange avgjørende partier, bare tre partier endte med remis. De fleste ratingfavorittene klarte å vinne, men Bjørn Fosdahl gikk ned for Morten Rolstad. Kveldens lengste parti var Nicholas Bergh-Mathias Nesheim, som endte med poengdeling etter et langt dronningsluttspill og 70 trekk. Den som kanskje hadde mest grunn til å være fornøyd med halvpoenget var Kjell Haug, som ble overkjørt av kongegambiten til Christoffer Möllenhoff. Christoffer vant offiser i midtspillet og spilte opp et sterkt mattangrep. Med liten tid igjen på klokken fant han imidlertid ikke vinstplanen, og måtte ta til takke med remis etter gjentakelse. Uansett sterkt spilt og et godt parti av Christoffer! Trygve Lindsjørn vant også en offiser mot Finn Egeland, men ga den senere tilbake. Han berget likevel remis i et tårnsluttspill med tre bønder under. Slikt spill lover godt for fortsettelsen!

Resultater 1. runde  |  partier

Runde 2 blir ikke satt opp før neste tirsdag. Vel møtt!