Lynlørdag

Hele 30 deltakere på lynturneringen, delt i to grupper etter rating.

I Gruppe 1 fikk forrige helgs vinner Bertil det tøft i de siste tre rundene. Først tapte han mot Andreas T, i et parti der Andreas på mesterlig vis med rundt 1 – 5 sekunder på klokka i de siste 30 trekk klarte å snu en vanskelig stilling til seier. Deretter kjempet Bertil inn en sluttspillseier mot Kjell Børre, før han i siste og avgjørende runde måtte gi tapt for Kaloyan i tidsnøden. Kaloyan endte dermed på førsteplass med 14/15 og helpoenget foran Bertil. B-premien gikk til Serif.

Gruppe 2 ble langt jevnere, men til slutt vant Christian Poppe med 10/13 og helpoenget foran John Olav Kroken. B-premien gikk til Linne G. Tryggestad.

Tips: Husk å sette inn ny brikke ved bondeforvandling på åttenderaden før du slår på klokka; altså hvis du skal ha ny dame så settes denne på feltet og derretter slår du på klokka.

Resultatservice