Lynlørdag

Gruppe 1 (14 spillere)
Kaloyan Kostadinov vant suverent med 12/13 poeng, med kun ett tap for andremann på resultatlisten – nemlig  Lars Even Andersen som endte på 10/13. Premie til beste «B-spiller» i gruppa gikk til Elvis Chikwati.

Det var også knyttet litt spenning til Jakob Aavik som vant den uhøytidelige kvalifiseringsmatchen mot Rune Justad om å få spille i Gruppe 1. Han fikk med seg tre seire og en remis, og det er absolutt en godkjent debut i et felt av lynhaier.

Gruppe 2 (13 Spillere)
Odd Ristesund så lenge ut til å gjennomføre en turnering uten tap. Han tok til slutt seieren med 10/12, poeng og viste nok en gang imponerende takter på lynlørdag. Andreplassen gikk til Daniel Hagos. Beste «B-spiller» ble Morten Rolstad fra OSS.

Denne gangen var det også tre nykommere blant deltakerne. Disse fikk i tillegg til å kjenne på tidsnød, frustrasjon over feiltrekk og utføre bukker, gledelig nok lært seg hvordan man noterer ett poeng for seier på skjemaet.

Resultater (Turneringservice)

Foto: Bertil Svendsen vs. Mathias Nesheim.

Bertil_kvelermatt

Bertil Svendsen benyttet muligheten til å briljere med en kvelermatt i runde 9.