Klubbmesterskapet 5. runde

Jan Hugo Eriksen og Yngve Lindsjørn er fortsatt ubeseiret i gruppe B, etter en innbyrdes remis i dag, og disse to holder stand på toppen av tabellen. Serif Music klatret opp til en delt 2. plass etter seier i dag. Bak disse følger to spillere med 3,5 poeng, og deretter 8 spillere med 3 poeng. Det gjenstår en del utsatte partier, og det er fortsatt mange som kan blande seg i tetstriden.

Jan Hugo åpner med d-bonden i oppgjøret mot Yngve på toppbordet i B-gruppen.

I A-gruppa ble det utsatt parti på de to første bordene, og dermed ikke store endringer i toppen av tabellen. Finn klatret opp til 2. plass etter seier mot Espen i et severdig parti i dragevarianten i siciliansk. Finn spilte et overbevisende kongeangrep i midtspillet og fikk opp en klart vunnet stilling, men etter litt unøyaktig sjakking var det Espen som hadde mulighet til å kontre inn seieren. Stillingen etter 33… Ka6 er utrolig nok vunnet for sort! Men da Espen ikke fant det avgjørende 35… c4, var det definitivt over.

Resultatliste  |  partier

Vi minner om at det spilles utsatte partier på frirunden neste uke. Oppsettet for 6. runde settes først opp etter frirunden. Runde 6 spilles tirsdag etter påske, 29. mars.