FM Liabøtrø klubbmester i langsjakk!

FM Pål-Ole Liabøtrø vant kveldens parti og sikret seg dermed klubbmestertittelen i langsjakk 2016. Han gikk gjennom turneringen ubeseiret og kan ta med seg en fin ratingoppgang med 8,5 poeng på 9 runder. Kampen om andreplassen står mellom Johannes Kvisla (1911) og Bjørge Vestli, som begge har ett utsatt parti igjen.

B-gruppen ble vunnet av Jakob Aavik med 7 poeng, halvpoenget foran Jan Hugo Eriksen. Michael Fuglesang (OSS) knep 3.plassen hårfint på kvalitet foran Morten Rolstad (OSS).

Resultater  |  partier (TS)  |  computeranalyser (sjakknytt.no)

Det gjenstår fortsatt mange utsatte partier, siste mulighet for å spille disse blir tirsdag 3. mai. Endelig resultatliste og premieoversikt publiseres neste uke etter at utsatte partier er ferdigspilt.

Jakob sikret seieren sammenlagt i B-gruppa etter remis mot Michael i et spennende parti som ble vist live på storskjerm