Bertil vant hurtigsjakken – Kjell Børre klubbmester

Bertil Svendsen tok full pott siste spillekveld og sikret seieren med 8,5 poeng på 9 runder. Han avga bare et halvpoeng til Kjell Børre Grebstad som kom på andreplass med 8 poeng. Kjell Børre ble dermed beste Stjernenspiller og kapret tittelen som klubbmester i hurtigsjakk 2016. Tredjepremien gikk til Finn Egeland med 7 poeng. I b-gruppa var det to spillere som endte på 5 poeng, her havnet Jan Hugo Eriksen foran Adrian Sejersted på tabellen på grunn av seier i innbyrdes oppgjør.

Fullstendig resultatliste

Premieoversikt

1: Bertil Svendsen (700,-)

2: Kjell Børre Grebstad (500,- og klubbmester)

3: Finn Egeland (300,-)

Gruppe B:

1: Jan Hugo Eriksen (500,-)

2: Adrian Sejersted (300,-)

 

Premier deles ut ved sommeravslutningen lørdag 18. juni!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Stjernens klubbmester i hurtigsjakk 2016!