Hurtigligaen runde 4

48 ivrige sjakkspillere hadde samlet seg i Seilduksgata i kveld for hurtigligaens runde 4. Ny rekord for sesong, klarer vi over 50 neste runde? 3 jenter hadde også funnet veien til Stjernens lokaler noe som lover godt for den mannsdominerte klubben.

Gruppe 2

Andreas Aspenland var med for 2. gang, men gikk av med seieren i gruppe f. Magnus Vesteraas var også med for 2. gang, men tok en overbevisende seier i gruppe e. Erik Grindbakken tok en sensasjonell seier i gruppe d, da Oddbjørn Sjøgren sa seg inhabil (over 1600 poeng) og ikke krevde seieren selv med full pott.

Gruppe 1

Terje Nyheim hadde en solid prestasjon og trakk det lengste strået i gruppe c med 2.5 poeng. Daniel Hagos har hatt en formsvikt et par uker, men var i dag tilbake i vant slag og vant gruppe b med 3 poeng. Bertil tok premien i a-gruppa med 4 poeng, men måtte se seg slått av Alf R. Andersen som tok en snartur innom før han dro videre med hovedpremien og 5 av 5 mulige poeng. Sterkt jobbet.

Resultater

Sammenlagt