Hurtigligaen runde 6

Nettene blir lenger og kulda har satt inn, men sjakklubben Stjernen fylles fortsatt av ivrige sjakkspillere. Kaloyan Kostadinov har manglet i en måned, men i går var han på plass igjen og og det ser ikke ut til at han har glemt å spille sjakk. 4.5 poeng holdt til seier. Bertil Svendsen vant endelig på kvalitet mot Alexander Riascos og tok dermed 2. plass og seier i A gruppa.

B gruppa ble vunnet av Runar Mathisen på innbyrdes forran undertegnede (Oddbjørn Sjøgren) med 3 poeng hver.

I gruppe 2 var Stig Slorafoss i storform, og med full pott (5/5) tok han en overlegen seier forran Leif Gulliksen som også spilte meget bra. Beste D spiller ble en gammel ringrev, Svein Erik Ruud, med 3.5 poeng, mens nykommer Jonas Strømsodd tok seieren i gruppe E, men stakk av før premieutdelingen.

Kveldens prestasjon må gå til Stig Slorafoss med sine 34 nye ratingpoeng.

Resultater

Sammenlagt