Lynlørdag

De ivrigste startet rundt tolvtiden med parksjakk i Birkelunden, og det var faktisk ikke alle som var klare for å spille innendørs når lynturneringen skulle starte kl 15:00. Med kun 18 spillere valgte vi å tilby en 9-runders turneringer (Fide Swiss) i en samlet gruppe, heller en langbord i en stor gruppe.

Kjell Børre Grebstad vant turneringen med 7,o poeng og hårfint bedre kvalitet enn nestemann Carl Aarnes. Turneringsvinneren gikk på to sure tap i starten av turneringen, men hentet seg deretter inn med fem strake seiere. Premien for beste B-spiller gikk til Nicholas Bergh med sine 5 poeng og bedre kvalitet enn nestemann.

Det ble også delt ut en stor applaus (men ingen pengepremie) til Odd Ristesund som fikk tredjeplassen og en solid ratingprestasjon.

Resultater (Turneringsservice)

Sjakklubben Stjernen arrangerer lynlørdag hver lørdag hele året. Påmelding innen 15:00!

 

Foto: Odd Ristesund – Kjell Børre Grebstad