Bli med på seriesjakk!

Lagsjakk er en av de mest sosiale og hyggelige former for langsjakk. Bli med på ett av Stjernens lag i seriesjakken!

Lagsjakk er en flott arena for både ferske og rutinerte spillere. Det gir god trening i langsjakk, er sosialt og veldig hyggelig. Akkurat som Stjernen!

Hva er seriesjakk?

I seriesjakken spiller man fem kamper mot andre klubber på østlandet. Kampen spilles med lag på 4 personer, men normalt er man 6-8 spillere på ett lag, slik at man roterer og alle får spille 3-5 kamper. Alle spiller ett parti med ett poeng for seier og et halvt poeng for remis. Det laget med mest poeng på de fire partiene, vinner kampen.

Hjemmekampene spilles i klubbens lokaler og styret sørger for enkel bevertning. Bortekampene spilles hos motstanderlaget og de sørger for enkel bevertning.

Stjernen stiller så mange lag vi kan, og det er ingen begrensning annet enn av du må være medlem av klubben. Er du ikke medlem – eller er bimedlem og vil bli hovedmedlem? Ta kontakt så fikser vi det innen overgangsfristen!

PS! Seriesjakken er gratis. Stjernen betaler startavgiften for alle lagene.

Påmelding/kontakt

Har du lyst til å spille seriesjakk for Stjernen?
Gi beskjed innen lørdag 22. september om du vil spille. Du kan melde på deg selv, så setter vi sammen et lag basert på de som melder seg på. Eller så kan du selv samle sammen et lag i klubben på 5-8 personer. Hvis du kan tenke deg å være lagleder (koordinere ditt lag), gi også beskjed.

Påmelding sendes til Styret på e-post styret@skstjernen.no.

Når spilles det?

Søndag 4. november
Søndag 9. desember
Søndag 13. januar
Søndag 10. februar
Søndag 10. mars

Du må ikke spille alle kampene, men bør kunne stille på minst to-tre av dagene.