Maratonlyn – Ludy sikret hjemmeseier!

God stemning, aggressiv kampsjakk, spektakulære bukker, patetiske totrekks-remiser og kaker (!) – Stjernens første maratonlyn på veldig lenge ble en suksess, i alle fall hvis vi skal dømme etter tilbakemeldingene.

Se resultatliste her

40 spillere stilte til start, litt i underkant av det vi forventet, men et fint antall sett fra et arrangørperspektiv. Vi fikk relativt god plass i lokalene, og fem grupper med åtte spillere i hver fungerte bra.

Vi startet opp kl. 10.00, og 14 kanner kaffe senere var vi i mål. Stjernens Ludy Sousa vant, foran Bertil Svendsen og Francisco Gonzales. De andre som fikk premier var Stig Slorafoss, Eirik Aarnes, Sigurd Loe Grøver, Carl-Christian Aarnes og Tomislav Marosevic.

Gratulerer til alle! Se resultatliste her

Takk til Kristoffer Gressli som ofret egen deltakelse for å kunne gjøre en best mulig jobb som turneringsleder! Og takk til Trygve Rytterager som ikke kunne delta fordi han måtte i en bursdag, en dåp, eller i alle fall et sted der det var mange kaker. Akkurat da vi trodde vi var mette etter middagspausen, kom Trygve innom med fire-fem forskjellige slag kaker som var til overs fra festen. De ble spist, for å si det sånn.

Jeg tror ikke det vil gå 10 år til neste gang vi arrangerer maratonlyn. Kanskje vi kan prøve oss igjen allerede til høsten….

Kroknikow

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *