Maratonlyn – Ludy sikret hjemmeseier!

God stemning, aggressiv kampsjakk, spektakulære bukker, patetiske totrekks-remiser og kaker (!) – Stjernens første maratonlyn på veldig lenge ble en suksess, i alle fall hvis vi skal dømme etter tilbakemeldingene.

Se resultatliste her

40 spillere stilte til start, litt i underkant av det vi forventet, men et fint antall sett fra et arrangørperspektiv. Vi fikk relativt god plass i lokalene, og fem grupper med åtte spillere i hver fungerte bra.

Vi startet opp kl. 10.00, og 14 kanner kaffe senere var vi i mål. Stjernens Ludy Sousa vant, foran Bertil Svendsen og Francisco Gonzales. De andre som fikk premier var Stig Slorafoss, Eirik Aarnes, Sigurd Loe Grøver, Carl-Christian Aarnes og Tomislav Marosevic.

Gratulerer til alle! Se resultatliste her

Takk til Kristoffer Gressli som ofret egen deltakelse for å kunne gjøre en best mulig jobb som turneringsleder! Og takk til Trygve Rytterager som ikke kunne delta fordi han måtte i en bursdag, en dåp, eller i alle fall et sted der det var mange kaker. Akkurat da vi trodde vi var mette etter middagspausen, kom Trygve innom med fire-fem forskjellige slag kaker som var til overs fra festen. De ble spist, for å si det sånn.

Jeg tror ikke det vil gå 10 år til neste gang vi arrangerer maratonlyn. Kanskje vi kan prøve oss igjen allerede til høsten….

Kroknikow