Lynlørdag (12)

I helga var det 42 deltakere på lynlørdag, og blant dem flere som brukte dagen til oppvarming til søndagens Maratonlyn.

Gruppe 1 ble svært jevn med hele 3 spillere på 9,5 poeng. Lars Even Andersen vant på kvalitet foran Bertil Svendsen og Axel Tunsjø. Premien til beste B-spiller gikk til Espen Wasshaug.

Kim Roger Westrum imponerde i grupe 2 med 10,5 poeng og en overlegen seier. Rune Justad tok andreplassen. Beste B-spiller ble Daniel Kafkas som nå begynner å kose seg med mange fine seiere i gruppe 2.

Denne helgen var det flere helt nye spillere i gruppe 3. Suverent best ble Pål Erik Lilleeide med 12,5 poeng. Andreplassen gikk til Einar Nygård. Nykommer Arnab Datta fikk applausen for beste B-spiller – hele 10 poeng er mer enn godkjent som debutant på Lynlørdag.

Resultater (Turneringsservice)