Lichess: Turneringsoppsett april

Vi ønsker alle medlemmer og stjernevenner velkommen til nettsjakk på Lichess i april!

Sjakklubben Stjernen holder lokalene sine stengt i april som en del av den nasjonale dugnaden for å begrense og forsinke smitten av koronaviruset. Derfor har vi satt opp ulike turneringer hver uke,  og vi benytter facebook-gruppa Stjernevenner til alt fra morsomme innlegg til løpende informasjon.


Turneringsoppsett april Sjakklubben Stjernen:

  • Mandag  kl. 20:00 – 21:30 «klassikeren» 3 min + 2 sek *
  • Torsdag  kl 20:00 – 22:00 «Hurtigliga» 5 min + 5 sek
  • Fredag    kl. 20:00 – 21:30: «Bulletbonanza» 1 min + 0 sek
  • Lørdag    kl. 15:00 – 16:30: «Lynlørdag» 3 min + 2 sek

Alle Stjernen sine planlagte turneringer  ligger på Lichess: https://lichess.org/team/sjakklubben-stjernen

Hvordan deltar du?

  1. Lag deg bruker på Lichess.org og spill gjerne noen partier for å få etablert rating
  2. Meld deg inn på Felleskap > lag > Sjakklubben Stjernen i hovedmenyen på Lichess
  3. Sjekk ut Facebook-gruppen Stjernevenner hvis du ønsker å være sosial i ukene framover. Der finner du mer info, kommentarer fra stjernevenner, oversikt og morsome innlegg.
  4. Legg gjerne inn ditt nickname på Stjernevenner, spesielt hvis du ønsker å kjempe om premie for førsteplass og ratingbomba på «klassikeren» som spilles hver mandagskveld
Generell info om turneringer på Lichess
Lichess Arena er et litt anderledes turneringsformat som passer best til kortere betenkningstid. Det er blant annet kontinuerlig oppsett av nye partier (i motsetning til klassisk rundeoppsett) og poengberegning er annerledes både grunnet muligheten med Berserk-mode og at man får 2xpoeng hvis man vinner flere partier på rad.  Merk også at siste parti må avsluttes før turneringen er over for at resultatet skal telles i turneringen. Les gjerne mer om turneringsoppsett under:

Lichess Arena Tournament FAQ


Søndager spilles den største onlineturneringen for norske spillere!

Hver søndag kl 15:00-17:00 fram til og med 10. mai spilles Von Doren Sunday Blitz. Det er ingen startavgift og tre spillegrupper så alle har mulighet til å kjempe om premier og alle vil møte så jevn motstand som mulig.

Turneringen spilles over 8 søndager med både sammenlagpremier og premier på hver søndag. Hver av de tre sammenalgvinnerne får flott klokke fra Von Doren – Fine Timepieces!

Bonuspremie blant medlemmer i Stjernen: Klubben deler ut en ekslusiv kopp med The Good Knight-logo til den største ratingbomba i løpet av turneringen!

Les mer om turneringen, premiene og hvordan du deltar her;

Von Doren Sunday Blitz ONLINE

Ta vare på deg selv – og de omkring deg!