Hurtigliga: Kvalitetsdrama

Anders Hobber har toppet resultatlistene de siste Lynlørdagene, og i dag var han toppratet (med god margin) i Hurtigligaen. Men mot Frode Lillevold ble det «bare» remis, og dermed endte begge på 4.5 poeng. Neste trinn blir da å summere poengene motstanderne deres har fått (Monrad-kvalitet), og denne viste seg å være lik, både med og uten dårligste motspiller! Og da blir det kveldens ratingprestasjon som avgjør, og der vinner Hobber¹.

Plassene inntas for ny runde, og noen så fotografen!

I ratinggruppe 2 var Odd Ristesund sterkest, og tok premien der med 3.5 poeng. I ratinggruppe 3 var Simen Bjørn Juklerød-Tollefsrud best med 3 poeng.

Komplette resultater finner du på Turneringsservice, mens sammenlagtlista kan finnes her.

Takk for nok en sjakkveld med god stemning og blide sjakkspillere, velkommen tilbake neste torsdag!


¹ Vel og merke: slik ratingprestasjonen beregnes i Stjernens eget visningssystem. TurneringsService vil vise litt andre tall, avviket kommer av hvordan spillere med svært mye høyere rating enn motstanderen behandles.