Januarsjakk

Godt nytt år til alle Stjernevenner! Det er på tide å få i gang igjen hjernecellene og sjakkfingrene etter juleferien, gjør det gjerne hos oss i Stjernen.

De tre neste torsdagene (dvs. 12, 19 og 26. januar) har vi klubbkveld med hurtigsjakk. Vi bruker malen fra Hurtigligaen, dvs. at vi spiller 5 partier med betenkningstid 10+5. Oppmøte fra 18:30, spillestart 19:00. Selv om vi kaller det klubbkveld så er turneringene åpne for alle, uansett om du er medlem i vår klubb, en annen klubb, eller ikke er medlem i noen klubb i det hele tatt.

På lørdag den 14. januar starter vi opp igjen med vår tradisjonelle lynlørdag. Der spilles det langbord (alle mot alle) i grupper etter spillestyrke, så alle får motstand tilpasset eget nivå. Oppmøte fra 14:30, spillestart 15:00.

Barnesjakken drar i gang igjen torsdag 19. januar. Det er ikke sikkert avkommet ditt er den neste Magnus Carlsen, men her kan de i hvert fall bli introdusert til en hobby de vil ha glede av resten av livet.

Hurtigligaen kommer selvfølgelig denne sesongen også, første spilledag blir torsdag 2. februar.

I februar starter også klubbmesterskapet i langsjakk. Denne vil gå på tirsdager utover vinteren/våren, mer info og påmelding i TurneringsService.

Velkommen til oss!