Hurtigligaen i gang igjen!

Spennende i kveldens Hurtigliga! Før siste runde sto fire spillere på 3,5 poeng, og disse møttes på bord 1 og 2. Trond M. Thorgersen og Juan Carlos Rueda-Kjeldsen vant hvert sitt av disse partiene, og det så lenge ut til at Trond hadde best kvalitet. Men det ble til slutt siste parti for kvelden som avgjorde – når Pål Aadnekvam sikret seieren mot Odd Ristesund på bord 5 sikret han samtidig nok kvalitetspoeng til Juan Carlos!

Pål endte på 4 poeng, og vant med det ratinggruppe 2. Eirik Sandvik Gulbrandsen fikk også 4 poeng, og var best i ratinggruppe 3. Ratinggruppe 4 ble denne gangen toppet av Rayan Adjou som hadde best kvalitet av de som fikk 2 poeng.

Komplette resultater finner du på Turneringsservice, mens sammenlagtlista kan finnes her.

Takk for nok en sjakkveld med god stemning og hele 37 blide sjakkspillere! Velkommen tilbake neste torsdag for neste runde i sesongens Hurtigliga!

One thought on “Hurtigligaen i gang igjen!

 • 08/09/2023 at 11:21
  Permalink

  Takk til Vidar for perfekt turneringsledelse og rask resultatoversikt – som alltid!

  Min klassekonkurrent Simen fortalte meg før start at han i denne hurtigserien tok sikte på å gjøre som meg: delta samtlige 15 ganger.

  Og anerkjennelse må gis Trygve, som tok E-seieren med nesten umenneskelige (for en E-spiller) 4 poeng, to poeng foran nestemann..

  En spennende og nådeløs strid ligger forut, i alle klasser!

Comments are closed.