Hurtigligaen: Ingen høstferie hos oss!

Barnesjakken tar pause i høstferien, men Hurtigligaen kjører på! 35 spillere deltok, og best av alle var Manuel Ramirez – han tok sesongens andre 5-poenger. Nærmest fulgte Frode Lillevold og Pål-Ole Liabøtrø.

Sjakk er en fin hobby både for de helt unge og de ikke fullt så unge!

I ratinggruppe 2 var hurtigligadebutanten Jonathan Brabrand best med 3,5 poeng. I ratinggruppe 3 gikk premien til en gjest fra Tromsø. August Solbu bruker høstferien til sjakkspilling i Oslo-området, og stakk i år som i fjor av med en ratingpremie hos oss. Tradisjonen tro stakk Rayan Adjou av med premien i ratinggruppe 4, denne gang med 2,5 poeng.

Komplette resultater finner du på Turneringsservice, mens sammenlagtlista kan finnes her.

Velkommen tilbake neste torsdag for ny runde i sesongens Hurtigliga!