Hurtigligaen: Manuel tar nummer 6

Manuel Ramirez tok sesongens sjette seier, og den fjerde med 5 av 5 poeng. Frode Lillevold tapte mot Manuel i siste runde og tok andreplassen med 4 poeng. Også på 4 poeng fulgte Juan Carlos Rueda-Kjeldsen, Lars Monsen, og ikke minst kveldens kanskje blideste – Magnus Kvalheim.

Steinar Skjerven vant ratinggruppe 2 med 3 poeng, med bedre kvalitet enn Odd Ristesund, Gabriele Zippi og Andreas Hveding. I ratinggruppe 3 var ingen i nærheten av Kvalheims 4 poeng!

Komplette resultater finner du på Turneringsservice, mens sammenlagtlista kan finnes her.


Dette var runde 13, det begynner å dra seg til i toppen i de ulike sammenlagtklassene:

Klasse A: Frode Lillevold er nå bare 1 poeng foran Manuel Ramirez. Og Manuel har bare 9 tellende resultater så langt!

Klasse B: Juan Carlos Rueda-Kjeldsen er bare 1,5 poeng foran Petter Yran – her blir det jevnt. Einar Nygaard er 3,5 poeng bak, men trenger to kanonresultater for å ta igjen.

Klasse C: Her er det Odd Ristesund og Simen Eriksrud det handler om. Odd er 2,5 poeng foran, men Simen har dårligere resultater å stryke. Spenning til siste runde her!

Klasse D: Gabriele Zippi har 25 poeng, og er med det 3,5 poeng foran Kristoffer Heidar. Men her har både Jon André Hvoslef-Eide og spesielt Bruno Longva ikke fylt opp med 10 resultater. Oppmøte og dagsform vil avgjøre denne!

Klasse E: Trygve Rytterager ligger 4 poeng foran Geir Løvaas. I denne gruppa er det en solid ledelse, men de to siste rundene skal spilles.


Velkommen tilbake neste torsdag for en ny spennende runde i sesongens Hurtigliga!

Noen bilder fra kvelden:

Magnus Kvalheim på førstebord i runde 3!
Nymalt + ny skjerm for visning av resultater og rundeoppsett