Lynlørdag: Stadig mer folksomt

Folk fortsetter å strømme til klubben vår, med så mange som 55 oppmøtte spillere til dagens lynsjakkturnering. Det ga fire tallrike grupper.

Axel Tunsjø tok nok en suveren gruppeseier i gruppe A – til tross for sterk motstand. Pallen delte han nemlig med Barth-Stanford-paret Maxim og Sheila, sistnevnte nylig kronet til norgesmester for kvinner! Sheila skal spille VM i hurtig- og lynsjakk i romjula og startet oppvarmingen i egen klubb. Ibrahim Mohamoud ble med 6,5 av 13 poeng beste B-spiller i gruppe A.

I gruppe B seiret Einar Nygaard med 9,5 poeng, ett poeng ned til William Olsen på andreplass. B-spillerne Terje Nyheim og Olaf Mundal tok også 8,5 poeng med attpåtil identisk kvalitet, men Caïssa velsignet Terje med B-premien.

Halvor Hartvig vant gruppen sin forrige uke og gjentok bragden i dag, med kun halvannet avgitte poeng i gruppe C. Deretter fulgte Espen Siben Yang på 10,5, mens B-premien gikk til Tobias Solli på 6,5.

Harold Pou vant 12 av 12 partier i gruppe D og tronet dermed helt øverst, mens Geir Løvaas tok andreplassen med 10 poeng. Beste B-spiller ble Erik Berre, på 7,5.

Fullstendige resultater finnes her.

 

Andre gang det ytre spillerommet huser to grupper hittil i år.

Sheila Barth Stanford vant NM for kvinner tidligere i februar og ble feiret med heder, ære og blomster.
Stjernens lynsjakkturneringer er i full fart på vei inn i fremtiden med et smidigere system for resultatvisning!