Hurtigliga 11 – Kaloyan 5 strake

19 deltakere i kveld, Kaloyan Kostadinov fulgte opp sin gode prestasjon fra forrige OSS tirsdagslyn, og gikk ubeseiret gjennom turneringen og vant med 5 poeng foran Gudmund Stenersen på andreplass med 4 poeng. Terje Nyheim vant B-gruppa med 3 poeng og fin ratingfremgang. Kjell Børre Grebstad som sist søndag tok en knallsterk seier i OSS hurtig-GP, hadde i kveld et resultat på det jevne, men med 3,5 poeng har han tatt et solid grep på sammenlagtledelsen, halvannet poeng foran Per Omtvedt som har spilt en turnering mer.

Resultatliste  |  Partier  |  Sammenlagtliste

Fra oppgjøret mellom sammenlagttoppene Grebstad og Omtvedt i 3. runde, Grebstad har åpnet med 1. d4, noe som skulle vise seg å holde helt inn. Partiet kan du spille gjennom her. I bakgrunnen ser vi Kostadinov i friskt driv mot Christian Harstad.

Stjernetrekket ble i kveld vunnet av Kjell Børre Grebstad, som fant hvits vinnertrekk i stillingen under. Ser du også løsningen? Skriv ditt forslag i kommentarfeltet!