Hurtigligaen runde 9

Kaloyan Kostadinov fikk perfekt score med 5 av 5 i gruppe 1 klasse A. Andreplass til Lars Even Andersen med 4 poeng. Førsteplassen i klasse B gikk til Daniel Hagos enda en gang med 2 poeng. Klasse C i gruppe 2 ble vunnet suverent av Oddbjørn Ørsnes med 5 av 5. Klasse D vant Sebastian Aavik, som dessuten gikk før premieutdelingen.

Vel, vel, 40 deltakere i dag, og nykommerne i klubben gjør store fremskritt.Hyggelig at så mange ungdommer kommer gang etter gang!

Stjernetrekket ble vunnet av den talentfulle spilleren Jonas Wang. Gratulerer til vinnerne!
Vel møtt neste torsdag.

Resultater (Turneringsservice)

Bildet:
Jeg lover, neste gang blir det et bilde med noen av våre nye, unge medlemmer. Men i dag kom disse «Stjerneklassikerne» på besøk. Fra venstre: Svein Erik Ruud, Emil C. Fasting, Leif Gulliksen og Leif Kverndal