IM Joachim Nilsen leder klubbmesterskapet!

Etter 4 runder har IM Joachim Nilsen en klar ledelse med 4 poeng, foran et felt på tre spillere med 3 poeng: Milan Kutrovac, Fredrik Seim Horni og Elvis Chikwati. I B-gruppen er det ingen spillere med fullt hus, men Jonas Bernstein, Tomislav Marosevic og Oddbjørn Sjøgren topper tabellen med 3,5 poeng. Også Andre Skoog kan komme opp på samme poengsum med seier i sitt utsattparti. Jonas og Andre spilte et skarpt taktisk parti i utsattrunden i kveld, resultatet kunne tippet begge veier, men etter at komplikasjonene var over tok spillerne remis i en jevn stilling. Du kan spille gjennom dette og de aller fleste partier på turneringsservice.

Resultatliste etter 4 runder  |  oppsett 5. runde

5. runde spilles neste uke, tirsdag 21. mars kl 19:00.

Husk Superjackpot lyn-NGP på søndag!