Lynlørdag – 43 deltakere!

Unge lovende Elham Abdrlauf s imponerte stort med sin første seier hos Stjernens lynlørdag med 12,5/14 poeng i et ellers sterkt felt i gruppe 1. Det ble totalt 43 spillere, og da er det kjekt at Stjernen kan tilby hele tre grupper. Gruppene deles inn etter den interne lynratingen hos Stjernen, og med tre langbord blir det jevnere matcher. Denne lørdagen kunne alle vende hjem med minimum en seier i løpet av turneringen!

Gruppe 1: 15 deltakere (snitt Stjernens lynrating 1949)
1.plass: Elham Abdrlauf
2.plass:  Bertil Svendsen
Premie beste B-spiller: Serif Music

Gruppe 2: 14 deltakere (snitt Stjernens lynrating 1620)
1. plass: Odd Ristesund
2. plass: Oddbjørn Sjøgren
Premie beste B-spiller: Lasse Midtstue

Gruppe 1: 12 deltakere (snitt Stjernens lynrating 1319)
1. plass: Harald Mottang
2. plass: Trond Munkejord
Premie beste B-spiller: Erling Tenold

Resultater (turneringsservice)

Neste helg er det lynørdag som vanlig med påmelding innen kl 15:00. Søndag 19. mars blir det Superjackpot lyn-NGP (4) med siste frist for oppmøte kl 12:45. Det er plass til 68 spillere. Allerede er det over tyve påmeldte, blant dem noen som nok har ambisjon om å hente hjem jackpotten med 11/11 poeng.