6 thoughts on “Hurtigligaen runde 2

 • 08/09/2017 at 06:50
  Permalink

  Jeg får ikke registreringene av Serif Music til å stemme, jf. også Anders Jensen.
  På hovedtabellen for turneringen 7.9. er Serif ført som B-spiller, med sine 3 poeng og eloprestasjon på 2080, og 10. plass totalt i Gruppe 1.
  Men i sammendraget figurerer Serif som C-spiller. Men C-premien gikk til Anders Jensen , som med samme poengsum som Serif dog bare ble nr. 14 totalt i Gruppe 1.
  Enten må Serif være feilklassifisert i sammendraget, eller så skulle han ha hatt den premien som Anders fikk.

 • 08/09/2017 at 12:04
  Permalink

  Hei Odd

  Du blander gruppene i serien, med premiegrupper for hver gang. De har ingen ting med hverandre å gjøre. Hver torsdag deler vi opp i like store grupper (maks 13), som vi kaller ABC der man kjemper om seier hver gang. I seriesystemet er man i samme gruppe hele sesongen der man kjemper for en total-premie.

 • 08/09/2017 at 16:12
  Permalink

  En nøyere gjennomgang av resultatene viser nok en feil i sammendraget for C-spillerne:
  Kjell Haug står på førsteplass med 5 poeng ( 1 + 4).
  Men han har bare vunnet 1 poeng i den øverste gruppen (første turnering), de 4 poengene vant han i den lavere gruppen (andre turnering), hvor nivået rimeligvis er betydelig lavere og poengene tilsvarende lettere å oppnå! Det må være elementært at en spiller må klassifieres ensartet under hele syklusen, og ikke kan flytte mellom gruppene underveis. Den plassering man startet i, må være bindende for hele turneringsløpet.

 • 10/09/2017 at 15:20
  Permalink

  Det stemmer. Den automatiske oppdateringen får ikke alltid med seg dette, og vi fikser det i ettertid. Kjell M Haug er nå uten poeng i klasse C. Det er forøvrig ikke «nok en feil» da det andre var en feil som forklart.

 • 12/09/2017 at 10:04
  Permalink

  Det blir litt rart at Carlos, jeg og flere andre som spiller mot C, B og A-spillere står i D-gruppa i sammenlagtoversikten. Dette er fordi vi startet sesongen med rating under 1600, men vi bør føres opp i C-sammmendraget.

  Uansett hvor bra vi gjør det i C-gruppa kommer vi aldri til å få nok poeng til å komme høyt i D-sammendraget. Det hele blir ganske misvisende. Og det bør ikke være et problem at en lavt ratet (underratet)spiller får konkurrere med C-spillerne, når vi faktisk spiller mot C-spillere (og bedre) hver gang.

  Jeg mener Kristoffer fortalte meg at jeg kunne konkurrere med C-spillere i sammendraget da jeg meldte meg på i første runde. Mulig jeg misforsto ham, men jeg vil gjerne settes inn i C-sammendraget.

  Og generelt burde det vel være sånn i Hurtigligaen at en spiller har mulighet til å konkurrere høyere enn ratingen sin, hvis han ønsker det.

  • 14/09/2017 at 08:44
   Permalink

   Kroken, vi skal se på dette og oppdatere!
   Odd, det er et godt innspill. Vi skal prøve å huske på å navngi ratinggruppene hver kveld annerledes enn ratinggruppene i sammenlagt. Dette ble påpekt første kvelden av flere, og jeg gi bare ikke beskjed videre til Oddbjørn om dette. Vi fikser og justerer videre på Hurtigligaen =)

Comments are closed.