Lynlørdag 28. oktober

Turneringsvinner Bogi er en gammel stjernevenn som denne helga gjorde en solid opptreden og ble suveren vinner med hele 1.5 poeng foran lynhaien Bertil. Beste B-spiller ble Sigurd Grøver. Han har flere ganger vært i tetsjiktet i gruppe 2, men når han nå fikk sjansen i gruppe 1 slo han til med 8 poeng og en ratingprestasjon på over 2000.

Gruppe 1: 13 spillere (ratingsnitt 1892)
1. plass: Bogi Palsson 11/12 poeng
2.plass: Bertil Svendsen 9,5
Beste B-spiller: Sigurd Loe Grøver 8,5

Gabriele Zippi er fast gjest på lørdager, og denne helga vant han sin første turneringseier i guppe 2. Beste B-spiller ble unge, lovende Håvard Haug som banket den ene etter andre av de mer erfarne spillerne.

Gruppe 2: 12 spillere (ratingsnitt 1294)
1. plass: Gabriele Zippi 9.5 / 11
2.plass: Terje Nyheim 8
Beste B-spiller: Havård Haug 8

Komplett resultatliste (Turneringsservice)