FM Ranaldi tok 9. runde i Hurtigligaen

Med 4,5 poeng tok 17-åringen Lucas Ranaldi seieren i Hurtigliga 9, halvpoenget foran Stjernens egne Finn Egeland.

Forhåndsfavoritten FM Johannes Haug, som har vunnet de to hurtigligaene han har stilt i til nå, måtte ned for telling mot FM Alex Pena, dermed var bordet dekket for kompisen Lucas Ranldi som kun avga remis i siste runde.

Han vant dermed med 4,5 poeng foran Finn Egeland med 4 poeng og Elham Abdrlauf på 3,5 poeng. Beste spiller i ratinggruppe 2 ble Karl Magnus Nygaard, som debuterte i hurtigligaen med seier i ratinggruppe 2 med 3 poeng.

I gruppe B ledet styremedlem Bendik Johannesen før siste runde. Han var eneste med full pott, men i siste runde måtte han strekke labb mot Erik Grindbakken som dermed vant gruppe B med 4,5 poeng. Vetle Danielsen kom hårfint foran Bendik på kvalitet og tok premien i ratinggruppe 4. Ida Landsverk tok sin andre premie i ratinggruppe 5 for sesongen med 3 poeng.

Totalt har det nå vært 161 spillere innom hurtigligaen i vår. Oppdatert sammenlagtliste kan finnes her.

Resultater, hurtigligaen runde 9:

Gruppe A: FM Lucas Ranaldi, 4,5 poeng
Ratinggruppe 1: Finn Egeland, 4,0 poeng
Ratinggruppe 2: Karl Magnus Nygaard, 3,0 poeng

Gruppe B: Erik Grindbakken, 4,5 poeng
Ratinggruppe 4:
Vetle Danielsen, 4,0 poeng
Ratinggruppe 5:
Ida Landsverk, 3,0 poeng

Stjernetrekket: Frode Lillevold

Bildegalleri, hurtigligaen 9: