Kjell Børre og Erik med full pott i Hurtigligaen runder 12

God stemning før siste runde =) Artikkelforfatteren viser selfie-skills sammen med FM Johannes Haug og dagens vinner, Kjell Børre Grebstad

Kjell Børre tok dermed sesongens fjerde 5-poenger i gruppe A.

Tetstriden i sammenlagtlista tetter seg dermed til: 2,5 poeng skiller de fire første. Med tre runder igjen kan hvem som helst vinne. Også Elham Abdrlauf og Johannes Haug som kommer stekt bakfra.

2. plassen gikk til Alexander Pena med 4 poeng, beste ratinggruppe 2-spiller gikk til Kristoffer Gressli med 3,5 poeng, og Åsmund Eikill tok 2,0 poeng og ratinggruppe 3-premien.

Også i B-gruppen fikk vi en 5-poeng når Eirik Grindbakken noterte seg fem strake seire. Det var hans tredje seier denne sesongen, og den niende 5-poengeren i gruppe B.

Totalt har det nå vært 171 spillere innom hurtigligaen og deltakersnittet ligger på 59 spillere med en foreløpig topp på oppstarten med 78 spillere.

Resultater, hurtigligaen runde 12:

Gruppe A: Kjell Børre Grebstad, 5,0 poeng
Ratinggruppe 1: Alexander Pena, 4,0 poeng
Ratinggruppe 2: Kristoffer Gressli, 3,5 poeng
Ratinggruppe 3: Åsmund Eikill, 2,0 poeng

Gruppe B: Erik Grindbakken, 5,0 poeng
Ratinggruppe 5: Jan Tellefsen, 4,0 poeng
Ratinggruppe 6: Alxander Nygaard, 3,0 poeng

Stjernetrekket: Eirik Jønsberg

*merk at David Luangtep Vangen er flyttet opp i gruppe C. Han har spilt i gruppe 1 hele sesongen, og har vært feilplassert i gruppe D grunnet startratingen.

7 thoughts on “Kjell Børre og Erik med full pott i Hurtigligaen runder 12

 • 17/11/2017 at 07:47
  Permalink

  Takk for en ny fin spillekveld på Stjernen. Mulig jeg leser resultatene med egne øyne, men hvorfor kom Åsmund over meg i ratingklasse 3?

  • 17/11/2017 at 11:00
   Permalink

   Hei, Thomas! Godt spottet! Det er fordi vi i hurtigligaen bruker følgende kvalitetsberegning (i denne rekkefølgen): Monrad, Monrad dårligste strøket, ratingprestasjon. Resultatlista på TS viste dette i feil rekkefølge. Dette er nå rettet opp og resultatlista skal stemme. Jeg sjekker også at denne feilen ikke er gjort på de resterende turneringene i hurtigligaen i høst.

   Til info: denne buggen kom da det ble oppdatert til siste versjon av turneringsservice midt i sesongen, og alle kvalitetsberegninger på turneringer måtte settes på nytt. Da la jeg opp feil kvalitetsberegning. Skjermen inne i lokalet er ikke rammet av dette og viste til enhver tid riktig kvalitetsberegning.

   • 17/11/2017 at 19:51
    Permalink

    Gjorde jeg det fortsatt bedre enn Tomislav?

 • 17/11/2017 at 07:59
  Permalink

  Imponerende rask resultatservice og oppdatering, men er det mulig å vise reell tabell i sammenlagtlista, altså hver spillers 10 beste runder?

  • 17/11/2017 at 11:05
   Permalink

   Hei, Trond!
   Poengsummen i sammenlagtlista stemmer og skal være de 10 beste turneringene sammenlagt. Vi har nå lagt til, som i fjor, en utstryking av de rundene som ikke teller med i sammendraget.
   PS! Det er vår eminente programmerer Oddbjørns fortjeneste resultatlista kommer så fort ut på nett =)

Comments are closed.