Manuel Ramirez klubbmester!

Forrige uke ble årets klubbmesterskap avsluttet. Det ble spilt i to ratinggrupper. I gruppe A står tittelen som Stjernens klubbmester på spill. Basert på ratingtall var det Manuel Ramirez som var forhåndsfavoritt, og etter å ha kommet seg gjennom ni runder uten å avgi et eneste halvpoeng må vi kunne si at han innfridde og vel så det! Nederst på siden finner du Manuels parti fra runde seks, der han straffet motstanderens unøyaktigheter med høy grad av presisjon.

Manuel Ramirez.

 

Arvid Skaar. Foto: Kristoffer Gressli

 

I gruppe B var forhåndsfavoritten på papiret Arvid Aage Skaar, men med flere nykommere uten rating kan det lett komme overraskelser. Ole Christian Michelsen startet med fire strake seire, og beholdt ledelsen frem til han gikk på et tap mot nevnte Arvid i runde 6.  Til slutt var det to spillere med 7/9 poeng, Arvid og Haakon Gjersum. Etter finregning på kvalitetspoeng var det Arvid som trakk det lengste strået, og Haakon måtte nøye seg med en solid andreplass.

 

 

 

 

 

 

Resultatlister for begge grupper finnes her.