Lynlørdag (35): Bertil med full pott!

I gruppe 1 tok Bertil Svendsen 14 strake seiere. Imponerende! Andreplassen gikk til Mikkel Lien som også ble den spilleren som gikk opp mest i rating denne lørdagen.  Det var også veldig gøy å se at den unge nykommeren Håvard Haug fikk flere fine vinstpartier  – han vant jo først gruppe 3, så vant han gruppe 2 og denne lørdagenhavnet ham midt på resultatlisten i gruppe 1. 

Gruppe 1: 15 deltakere – snittrating
1. plass: Bertil Svendsen med 14/14 poeng!
2.plass: Mikkel Lien
Beste B-spiller: Andreas Tenold

Einar Nygaard vant en nokså overlegen seier i gruppe 2, og han har hittil i 2019 gått opp ca. 250 ratingpoeng! På de to neste plassene kom Daniel Kafkas og Ole Goethe; altså de to som brukte fredagskvelden med å trene lynsjakk nede på TGN.

Gruppe 2: 15 deltakere – snittrating 1276
1. plass: Einar Nygaard
2.plass: Daniel Kafkas
Beste B-spiller: Ole Goethe

Komplett resultatliste (Turneringsservice)

OSS har nå startet opp med Superhurtig
Denne lørdagen ble det også spilt «OSS Hurtig august 2019» med 46 deltakere fordelt på 2 grupper over og under 1800. Dette blir en månedlig lørdagsturnering i hurtigsjakk utover høsten som også rates. Stjernen ønsker Oslo Schackselskap lykke til videre med denne nye satsingen, og det er gøy å få et såpass variert og bra lørdagstilbud i hovestaden; hurtigsjakk  hos Oslo Schackselskap en gang i måneden, lynsjakk hos Stjernen hver eneste lørdag og et tredje alternativ med sjakkpuben The Good Knight!

Velkommen tilbake på lynlørdag om en uke til samme tid.