Høstturneringen i langsjakk – 3 runder igjen

Manuel Ramires og Vetle Danielsen ligger nå i tet med 5 poeng etter 6. runde av Høstturneringen i langsjakk. Manuel (I-rtg: 2132) startet turneringen med 5 strake seiere, men i runde 6 ble det altså tap mot Vetle  (I-rtg: 1696.)

Vetle spilte en sterk remis i 2. runde mot Sigurd Loe Grøver  (en av de andre forhåndsfavorittene), så etter seieren mot den høyest ratede spilleren i turneringen blir det spennende å se hvordan dette ender for den unge lovende sjakkspilleren.

Resultater Høstturneringen 2019 (turneringsservice)

Stjernens Høstturnering i langsjakk er over 9 partier. Det spilles i åpen gruppe og rundene spilles på tirsdager fra kl 19:00. De tre siste rundene spilles:

Tirsdag 05. november
Tirsdag 12. november
Tirsdag 26. november

Vetle Danielsen. Foto: Kristoffer Gressli