VM i Fischersjakk

Det er denne uken man må komme seg på Henie Onstad om man skal være sikret å få sett Magnus spille VM-kamp i Norge!

Første dag av semifinalene i VM i Fischersjakk er ferdig,  og det ble mye dramatikk over brettene. I VM-finalen i London i 2018 spilte Carlsen og Caruana 12 remiser. Etter bare en dags spill på Henie Onstad har vi allerede to avgjorte partier!

Mer info og kjøp av billetter finner du på Facebook:

https://www.facebook.com/events/382561505997962/

Matchen spilles på Henie Onstad  kunstsenter. Der møter du sjakkentusiaster, kjendiser, flere fra Stjernen som jobber frivillig som vakter…og så får du jo sett de aller største stjernene på nært hold i denne første og historiske VM-matchen.

Vi heier på Magnus Carlsen!

foto/illustrasjon: hentet fra arrangørens Facebookside