Hurtigligaen: Vi er i gang igjen!

43 spillere møtte opp til første kveld av sesongens Hurtigliga! Det må kunne sies å være en overraskende vinner når en spiller fra nedre halvdel av startlista går helt til topps, men Åsmund Gilsson klarte det denne gangen. Med kun en remis mot Zdravko Krajac endte han med 4,5 poeng – med det vant han på bedre kvalitet enn Aidin Afsari-Rad.

Dette ga selvfølgelig Aidin ratingpremien for klasse 1 og Åsmund tilsvarende for klasse 3.

I ratinggruppe 2 tok Pål Aadnekvam premien med bedre kvalitet enn Peter Mork, begge med 4 poeng. Tobias Solli  tok premien i gruppe 4 med 3 poeng. Kay Aksum fikk 2,5 poeng, det var et halvpoeng foran nestemann i ratinggruppe 5.

Velkommen tilbake neste torsdag for mer neglebitende spenning og flere spektakulære dronningoffer!


Linker:


Noen bilder fra kvelden: