Sterkt felt i Hurtigsjakkligaen #15/15

I sesongens femtende og siste runde av hurtigsjakkligaen var det 26 deltakere, og blant disse noen høyt ratede gjester.

Black Knights-spilleren Georg S. Børresen vant turneringen med 4,5/5.0, og avgav kun et halvpoeng til WGM Olga Dolzhikova (OSS). Hun endte på 2.plass med fire poeng, da hun i tillegg spilte remis mot Stjernenspiller Per Omtvedt i runde 4. På de neste plassene havnet Kaloyan, Lars Even Andersen (Black Knights) og Finn Egeland som også fikk fire poeng.

Selv med mange sterke spillere, viser resultatlisten også denne gangen at flere antatt svakere spillere klarte å få solide 3/5 poeng og en god plassering. Blant disse Odd Ristesund (Kampen)  med en 8.plass og ratingprestasjon langt over forventet. I motsatt tilfellet ser en at selv rutinerte spillere som Hr. Harstad innimellom kan ha en dårlig dag med lav uttelling.

Resultater Hurtigsjakkliga 15/15

 

Foto: Hurtigsjakkligaen våren 2012