Hurtigligaen: Kjell Børre x 2

Kjell Børre Grebstad tok sin andre hurtigligaseier på rad, denne gangen uten å avgi poeng i det hele tatt. Bak fulgte to spillere på 4 poeng, Finn Egeland og Petter Yran – begge tapte mot Kjell Børre. Finn hadde best kvalitet, mens Petter med sitt resultat sikret sammenlagtseieren i klasse B.

I ratinggruppe 2 var det  denne gangen 4 spillere som endte på 3 poeng. Premien gikk til Tobias Solli, et halvt kvalitetspoeng foran Audun Heggelund. Andreas Hveding hadde et halvpoeng mer enn disse, og det holdt til en relativt klar seier i ratinggruppe 3. Ratinggruppe 4 viser at de lærer et og annet på Stjernens barnesjakk, der tok Mikael Konstali hjem seieren med 3 poeng.

Velkommen tilbake neste torsdag for mer neglebitende spenning og flere spektakulære sluttspill!


Linker:


Noen bilder fra kvelden: