Hurtigligaen: Knirkefritt arrangement!

Kjell Børre Grebstad avga en remis mot Petter Yran, men med 4 seire i tillegg holdt det til førsteplass denne gangen. Tre spillere fulgte på 4 poeng denne kvelden, Åsmund Evja Eikill hadde best kvalitet av disse – foran Frode Lillevold og Dag Henning Larsen.

I ratinggruppe 2 var det 5 spillere som endte på 3 poeng. Da blir det små marginer som skiller, men Serif Music tok premien like foran Tomislav Marosevic. Tre spillere fra ratinggruppe 3 endte også på 3 poeng, her tok Kay Aksum premien foran Nils Johan Fosli. I ratinggruppe 4 måtte vi ned på andrekvalitet for å skille de på 2 poeng – Cai Møller Anderson var der hårfint foran Hugo Amdal.

Velkommen tilbake neste torsdag for mer neglebitende spenning og flere spektakulære sluttspill!


Linker:


Noen bilder fra kvelden: